Vippeforlengelse er semi-permanent og varer opp til 5-10 uker avhengig av livssyklusen til de naturlige vippene. Ved regelmessig påfylling vil vippeforlengelsen kunne vare lenge. Vi anbefaler påfylling hver 2-3 uke, da vil vippeforlengelsen være perfekt til en hver tid. Vippeforlengelse er tilgjengelig i ulike tykkelser og lengder for å passe dine naturlige vipper og bidra til et naturlig utseende.

Naturlig følelse

Når profesjonelt og riktig påført, vil vippeforlengelsen føles akkurat som dine egne.

Naturlig å bruke

Vippeforlengelse er perfekt til daglig bruk og for de som har en aktiv livsstil. En kan dusje, svømme og gjøre alle dagligdagse gjøremål uten problemer. Vippeforlengelsen er vannfast og holdbar, du kan nyte å ha lange, vakre og tykkere vipper 24 timer i døgnet og i flere uker uten problemer.

Naturlig utseende

Vippene i vippeforlengelse er så naturlig at du ikke vil merke forskjell. De har en naturlig bøy, så du kan bare kaste vekk vippetangen. Kommer i ulike tykkelser, farger og lengder slik at de kan smelte sammen med egne vipper. Vi finner den perfekte looken for deg.

Hvordan ta vare på vippene

En gjennomsiktig Finishing Glaze blir påført rett etter behandlingen. Dette produktet vil gi vippene en myk glans og samtidig sikre maksimalt bånd mellom de kunstige vippene og egne vipper. Vi anbefaler en slik til hjemmebruk også.

De første 24 timene må man unngå å få vann direkte på vippene.

Hvis kunden velger å bruke maskara, må dette være en type som er spesielt laget for vippeforlengelse. Vannfast maskara, sminkefjernere og oljebaserte renser kan generelt forstyrre og svekke bindingen av limen.

Vær nøye med å vaske vippene dine hver dag!
Oppsamling av hudavfall kan føre til irriterte og røde øyne.

Pris

Vippeforlengelse 1750,-
Påfyll 60 min 850,-
Påfyll 30 min 490,-

55181848  
  

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Copyright @Lille Frøken  Åsane Storsenter