For at man skal føle seg pen til enhver tid er det viktig at neglene er vakre.

Calgel
Calgel er en organisk-kjemisk formulert gel som er fleksibel og skånsom mot naturneglen. Den kan brukes til å forsterke neglene samt forlenge dem!
Enten ved bruk av plast tipper eller støp med gel ( sjablonger )

På grunn av sin fleksibilitet har Calgel en veldig god festeevne til negleplaten og er godt egnet for de som har problemer med løft eller at neglen skiller seg fra produktet i ytre kant . Ved påføring av Calgel er det minimalt med filing.
Calgel er også en “soak-off” gel som betyr at den kan fjernes med oppløsningsmiddel uten at dette påfører neglen noen skade.

Calgel har også farget gel med samme kvalitet som den blanke, noe som vil si at den har en forsterkende effekt i hvert strøk.
Erfaring viser at negler med Calgel sitter på ca 3-5 uker. fargen flasser ikke av og lar naturneglen vokse på en sunn måte under produktet.

Det finnes over 80 farger hvor de fleste kommer med passende neglelakker som kan brukes for å friske opp fargen etterhvert!

Holdbarhet: 3-6 uker

Pris: Fra 990,-

Shellac – gel lakk
CND Shellac er verdens første originale gel lakk som er så sterk at den holder selv på de vanskeligste negler.
Produktet har det beste fra to verdener, tykkelsen til en neglelakk og holdbarheten til gel! CND Shellac kommer i flotte moteriktige farger, noe som gjør at den passer like godt til hverdag som til fest!

Holdbarhet: 2-4 uker

Pris : fra 695,-

Forlengelse av egne negler 90 min 1095,-
Forsterkning av egne negler 90 min 990,-
Manikyr m/gel lakk  60 min 695,-
Manikyr m/lakk 30 min 550,-
Standard manikyr 30 min 495,-
Fjerning av gel 30 min 390,-
Fjerning av gel (andres produkter) 495,-
Reperasjon per negl 120,-
Reperasjon i behandling per negl 35,-
Pynt per negl 10,-
Neglebiterprogram (4 uker behandling) 1495,-

55181848  
  

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Copyright @Lille Frøken  Åsane Storsenter